Image

Energi och innemiljö

Energiexpert, energikartläggare, funktionskontrollant

Arbetar du med uppdrag inom något av ovanstående områden eller har du planer på att bli certifierad för att bli verksam inom energi och innemiljö? Vi tillhandahåller flertalet utbildningar som syftar till att förbereda dig oavsett om du står inför ny- eller omcertifiering. 

Energieeffektivisering är ett ämnesområde som berör de flesta i någon form och där det alltid finns behov av kompetens. Aktiva insatser för att sänka energianvändningen och därmed få ned energikostnaderna är en ständigt pågående och nödvändig process i arbetet med att uppfylla energimålen, men också för att säkerställa tillgängligheten av certifierade personer inom olika yrkesgrupper i branschen.

Se vårt utbud av utbildningar här. För mer information, klicka på kursrubriken:

Anpassad utbildning efter era behov

Är ni många på ert företag som har liknande behov av utbildning? Vi sätter ihop företagsanpassade utbildningar som kan genomföras på plats hos er. Låter det lockande är det bara att ni hör av er till oss med en förfrågan och beskrivning av ert utbildningsbehov. Vi ser fram mot att kunna få hjälpa er med utbildning. Välkommmen att kontakta oss för offert.

men

Ring oss så berättar vi mer!

Har du funderingar på utbildning och kanske att bli certifierad inom något expertisområde? Kontakta oss så ledsagar vi dig i vårt kursutbud och hur du går tillväga. Är ni många på er arbetsplats som är i behov av samma utbildning? Vi lyssnar av vilket behov ni har och tar fram ett förslag på utbildning med genomförande på plats hos er. Efter accept förbereder vi överenskommet upplägg och bokar upp en föreläsare som kommer ut till er. Låter det intressant? Välkommen att höra av dig till oss!

signature
033-340 16 00

033-340 16 00

Telefon

info@approvus.se

info@approvus.se

E-post