Image

Byggarbetsmiljösamordnare, inriktning BAS-P

Har du ansvaret för uppdrag som BAS-P?

Arbetsmiljölagen är tydlig med att arbetsmiljöaspekterna ska beaktas tidigt i bygg- och anläggningsprojekt. I planeringsstadiet ska byggherren ha utsett en person till byggarbetsmiljösamordnare (BAS-P). Lagstiftningen ger emellertid ingen vägledning om hur tidigt i ett projekt en BAS-P ska utses, men en generell uppfattning är att denne utses i samband med att arbetet med programhandlingar påbörjas.

Vi har ett par olika upplägg på BAS utbildningar för dig som har rollen eller står inför att ta uppdrag som BAS-P. Utbildningarna syftar till att informera och ge kunskap om hur du bör agera som byggarbetsmiljösamordnare, antingen i små, medelstora eller större projekt.

Anpassad utbildning efter era behov

Är ni många på er arbetsplats som är i behov av liknande utbildningsinsatser löser vi det genom att komma till er och hålla utbildning. Vi har goda erfarenheter av utbildningsinsatser hos arkitekt- och konsultföretag, bostads- och fastighetsbolag med flera där yrkesroller påverkas av och har ansvar för olika delar inom byggarbetsmiljöområdet. Det kan vara allt ifrån mindre till större projekt. Vi skräddarsyr en till flera utbildningsdagar med innehåll anpassat efter era önskemål och också möjligheten att ta med case från er egna verksamhet.

Vi ser fram mot att kunna få hjälpa er med utbildning. Välkommmen att kontakta oss för offert.

BAS utbildningar hos Approvus

I vår öppna kursverksamhet erbjuder vi utbildningar inom BAS-P med inriktning mot små, medelstora eller större projekt.

  • BAS-P grundutbildning, 2 dagar
    För dig som önskar mer grundläggande genomgång och/eller om du har planer på att bli certifierad byggarbetsmiljösamordnare.
  • BAS-P i större projket, fördjupning, 1 dag (företagsanpassat upplägg)
    För dig som behöver få fördjupade kunskaper om arbetsmiljölagstiftningens regler för rollen som BAS-P. Utbildningen erbjuds med företagsanpassat upplägg. Välkommen att kontakta oss för en offert.

För mer information, klicka här.

men

Ring oss så berättar vi mer!

Har du funderingar på utbildning och kanske att bli certifierad inom något expertisområde? Kontakta oss så ledsagar vi dig i vårt kursutbud och hur du går tillväga. Är ni många på er arbetsplats som är i behov av samma utbildning? Vi lyssnar av vilket behov ni har och tar fram ett förslag på utbildning med genomförande på plats hos er. Efter accept förbereder vi överenskommet upplägg och bokar upp en föreläsare som kommer ut till er. Låter det intressant? Välkommen att höra av dig till oss!

signature
033-340 16 00

033-340 16 00

Telefon

info@approvus.se

info@approvus.se

E-post