approvus_idagarna_logo.png

Approvus Inspirationsdagar

Häng med oss på föreläsningsdagar inom flera intressanta ämnesområden
- håll utkik på vår hemsida!

 

VI PLANERAR FÖR INSPIRERANDE DAGAR TILL HÖSTEN 2019 OCH VÅREN 2020

Mingla, lyssna, fråga, utbyt erfarenheter, träffa kollegor i branschen ... en oslagbar kombination anser vi. Välkommen till någon av våra kommande utvecklingsdagar, Approvus Inspirationsdagar kort och gott, där vi vill lyfta upp de frågor som är väsentliga för att förenkla och effektivisera de utmaningar du möts av i din yrkesroll.

Approvus Inspirationsdagar kommer att bjuda på föreläsningar och frågestunder inom utvalda ämnesområden och målgrupper där vi ser ett uppdämt behov av kompetensutveckling och kunskapsförmedling. Våra duktiga föredragshållare delar med sig av sin kunskap och du är välkommen att bidra med din erfarenhet.


Första Inspirationsdagen i höst genomförs i samarbete med White arkitekter den 21 november 2019 i Stockholm. Notera dagen redan nu i din kalender:

 • Kulturvärden - Hållbarhet och ombyggnad
  Behöver det vara så komplicerat? Med ett ökat intresse för ombyggnad, så kallad transformation, finns ett behov att samla alla yrkesdiscipliner som arbetar inom området till ett och samma tillfälle för inspiration, föreläsningar, workshops och erfarenhetsutbyten. Dagen riktar sig till alla yrkesdiscipliner som är involverade i ombyggnationer. Inom kort presenterar vi program och talare för dagen. Du är redan nu välkommen att kontakta oss med din intresseanmälan.

Inspirationsdagar på gång:

 • Den digitaliserade kontrollplanen, E-plan
  Hur kan du bli mer effektiv i ditt arbete som KA?
 • Energikartläggning
  Vad händer inför EKL omgång två?
 • Tillgänglighet
  Hur tillämpas tillgänglighetskraven enligt PBL och PBF i praktiken?

När och var de olika dagarna genomförs presenteras på vår hemsida allteftersom programmen blir fastställda. Välkommen att hålla utkik och vi ser fram mot att få träffa just dig på någon av dagarna under det kommande året.

033-340 16 00

033-340 16 00

Telefon

info@approvus.se

info@approvus.se

E-post

Approvus i sociala medier

Image
Image
Image
men

Liten med muskler – det lilla företaget men stora på kunskapsförmedling

För oss på Approvus och våra föreläsare är det självklart att ständigt hålla oss uppdaterade på det senaste inom bygglagstiftningen. Hos oss får du alltid färsk information. Vi vet att utbildning är bra för alla parter och inte minst för din personliga utveckling. Vi tycker om att göra duktiga människor till experter. Välkommen att se vårt utbud av utbildningar.

signature
approvus_inspirationsdagar_bard.jpg