Häng med på föreläsningsdagar inom flera intressanta ämnesområden

 

VÄLKOMMEN ATT BLI INSPIRERAD MED OSS OCH VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Mingla, lyssna, fråga, utbyt erfarenheter, träffa kollegor i branschen ... en oslagbar kombination anser vi. Välkommen till någon av våra kommande utvecklingsdagar, Approvus Inspirationsdagar kort och gott, där vi vill lyfta upp de frågor som är väsentliga för att förenkla och effektivisera de utmaningar du möts av i din yrkesroll.

Approvus Inspirationsdagar kommer att bjuda på föreläsningar och frågestunder inom utvalda ämnesområden och målgrupper där vi ser ett uppdämt behov av kompetensutveckling och kunskapsförmedling. Våra duktiga föredragshållare delar med sig av sin kunskap och du är välkommen att bidra med din erfarenhet.

När och var de olika dagarna genomförs presenteras här allt eftersom programmen blir fastställda. Välkommen att hålla utkik och vi ser fram mot att få träffa just dig på någon av dagarna under det kommande året.

approvus_idagarna_logo.png
033-340 16 00

033-340 16 00

Telefon

info@approvus.se

info@approvus.se

E-post

Approvus i sociala medier

Image
Image
Image
men

Liten med muskler – det lilla företaget men stora på kunskapsförmedling

För oss på Approvus och våra föreläsare är det självklart att ständigt hålla oss uppdaterade på det senaste inom bygglagstiftningen. Hos oss får du alltid färsk information. Vi vet att utbildning är bra för alla parter och inte minst för din personliga utveckling. Vi tycker om att göra duktiga människor till experter. Välkommen att se vårt utbud av utbildningar.

signature
approvus_inspirationsdagar_bard.jpg