Image

Utbildningsvecka i norrland

Under några dagar i maj 2019 genomförde vi ett antal mycket uppskattade utbildningar i Luleå.  Även tid för tentamen ingick. Då arrangemanget var uppskattat planerar vi att lägga in en ny vecka framöver där vi erbjuder ett antal utbildningar.

Har du din verksamhet i norrland och har planer på att förbereda dig inför en ny- eller omceritifiering inom något av de områden som presenteras här nedan? 

Då ska du passa på att delta i vår kommande norrlandsvecka. Tid och plats meddelas senare. Vill du är du redan nu välkommen med din intresseanmälan.

Välkommen att kontakta oss.

Utbildningar i Luleå. Ska du skriva tentaman ingår tiden för det.

Sakkunnig funktionskontrollant OVK,
ny- eller omcertifiering:
- läs mer.

Kontrollansvarig grundutbildning intensiv:
- läs mer.

 

Kontrollansvarig uppdatering:
läs mer.

Entreprenadbesiktning:

- läs mer.

Företagsanpassad utbildning som alternativ

Vi kommer till er och utbildar
Är ni många på ert företag som har liknande behov av utbildning? Vi sätter också ihop företagsanpassade utbildningar som kan genomföras på plats hos er. Låter det lockande är det bara att kontakta oss för en förfrågan med beskrivning av ert utbildningsbehov.

Kursens föreläsare

I Luleå träffar du två av våra föreläsare

Roger Anneling, Anneling Tobin Consult AB

Konsult och utbildare inom bygg- och fastighetsbranschen. Roger hjälper, på konsultbasis, företag i hela landet att identifiera och bevaka förändringar i relevant lagstiftning och är därmed väl förtrogen med svensk bygglagstiftning. Roger är certifierad kontrollansvarig och har kontinuerligt varierande uppdrag som KA.

Dennis Andersson, Accent VVS-konsult Byggjuridik AB
Kontrollansvarig, VVS-ingenjör och byggjurist. Arbetar med utbildning inom teknik och juridik. Dennis har erfarenhet av uppdrag som kontrollansvarig, utförande av besiktningar, projektering och utredningar. Han gör också sakkunniguppdrag inom tekniska tvister åt försäkringsbolag och jurister/advokater.

033-340 16 00

033-340 16 00

Telefon

info@approvus.se

info@approvus.se

E-post

Mångårig erfarenhet av bygg och fastighetsbranschen

Hur kan vi hjälpa just dig?