Image

Vill du vara med i vårt lag?

Vi är ständigt på jakt efter engagerade och kompetenta föreläsare. Är du intresserad? Hör av dig!

Några av våra popuära kursledare

Annika Andersson, White arkitekter 

Dennis Andersson, Accent VVS-konsult Byggjuridik AB

Roger Anneling, Anneling Tobin Consult AB

Anders Grimmer, Byggnadskvalitet AB

Reinhold Larsson, Energy Concept in Sweden AB

Approvus moderbolag – Anneling Tobin Consult AB

Vår arbetsmetod är att skapa en effektiv samverkan tillsammans med våra kunder genom våra olika kompetensområden inom vår konsultverksamhet och med våra samarbetspartners.

Du är välkommen att vända dig till våra konsulter på Anneling Tobin Consult i ärenden som rör tjänster inom områdena ledningssystem för kvalitet och miljö, lagbevakning, kontrollansvar enligt PBL samt fukt- och innemiljöutredningar. Du kontaktar oss genom att skriva till info@atconsult.se


Våra samarbetspartners hjälper dig som är byggkonsult att hitta nya uppdrag

Älskar du ditt jobb, men tycker det är tidsödande och svårt att hitta tillräckligt intressanta och utmanande uppdrag? Pecar AB hjälper dig med detta så att du kan fokusera på det du är bäst på.

Pecar förmedlar konsulter inom byggbranschen, allt från stora bygg- och konsultbolag till fastighetsbolag och hustillverkare. Registrera dig i Pecars konsultregister redan idag och låt jobben komma till dig.

men

Vill du jobba med oss?

Vi är intresserade av att ständigt utöka vårt nätverk av externa konsulter som kan hjälpa oss i olika typer av uppdrag, allt ifrån konsulttjänster ute i fält inom bygg- och anläggningsbranschen till att utveckla vår utbildningsverksamhet och föreläsa på kurser i Approvus regi. För rätt person vid rätt tillfälle finns också möjlighet till anställning med uppdrag i något av våra två bolag. Välkommen att höra av dig till oss!

signature
033-340 16 00

033-340 16 00

Telefon

info@approvus.se

info@approvus.se

E-post