Image

Vill du vara med i vårt lag?

Är du vår nästa föreläsare?

Vi håller alltid dörrarna öppna för fler engegerade och kompetenta föreläsare. Som föreläsare hos Approvus ger vi dig möjlighet att få nyttja och utveckla din pedagogik samtidigt som du är med och bidrar till kunskapsförmedling inom ditt specifika kompetensområde. Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i kombination med ett tätt samarbete med oss mot vårt gemensamma mål att leverera utbildningar med hög kvalitet. Nyfiken på oss? Välkommen att höra av dig med din intresseanmälan.

Aktuellt just nu!

Framtida affärsutvecklare/projektledare

Inom en snar framtid kommer vi behöva förstärka vår organisation med en affärsutvecklare som även kan ta sig an föreläsaruppdrag. Vi håller på att arbeta fram en kravspecifikation för vårt behov. Håll utkik framöver på bland annat LinkedIn och vår hemsida.

men

Vill du jobba med oss?

Vi är intresserade av att ständigt utöka vårt nätverk av externa konsulter som kan hjälpa oss i olika typer av uppdrag, allt ifrån konsulttjänster ute i fält inom bygg- och anläggningsbranschen till att utveckla vår utbildningsverksamhet och föreläsa på kurser i Approvus regi. För rätt person vid rätt tillfälle finns också möjlighet till anställning med uppdrag i något av våra två bolag. Välkommen att höra av dig till oss!

signature

Några av våra populära kursledare

Annika Andersson, White arkitekter 

Dennis Andersson, Accent VVS-konsult Byggjuridik AB

Roger Anneling, Anneling Tobin Consult AB

Katarina Brofalk, JKB Projektutveckling AB

Anders Grimmer, Byggnadskvalitet AB

Marcus Gunnarsson Skoog, Gunnarsson Skoog Consulting AB

033-340 16 00

033-340 16 00

Telefon

info@approvus.se

info@approvus.se

E-post