Image

Vill du vara med i vårt lag?

Är du vår nästa föreläsare?

Vi håller alltid dörrarna öppna för fler engegerade och kompetenta föreläsare. Som föreläsare hos Approvus ger vi dig möjlighet att få nyttja och utveckla din pedagogik samtidigt som du är med och bidrar till kunskapsförmedling inom ditt specifika kompetensområde. Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i kombination med ett tätt samarbete med oss mot vårt gemensamma mål att leverera utbildningar med hög kvalitet. Nyfiken på oss? Välkommen att höra av dig med din intresseanmälan.

Aktuellt just nu!

Certifierad Pannoperatör

Inom en snar framtid kommer en större målgrupp bestående av pannoperatörer behöva bli certifierade. Vi har en utbildning redo i vårt utbud med ett par duktiga föreläsare. Vi vill gärna förstärka med ytterligare duktiga föreläsare med en drivkraft att förmedla kunskap och ge våra kunder bästa förutsättningar att klara tentamen inför certifieringen. Är du en av dem som lockas av detta ser vi gärna att du tar en kontakt med oss. Vi ser fram mot att få hälsa fler duktiga föreläsare välkomna in i vårt nätverk av externa konsulter.

Sakkunnig av tillgänglighet

Vi söker dig som har kompetens och erfarenhet inom tillgänglighetsfrågor. Vi ser gärna att du är certifierad sakkunnig av tillgänglighet och har meriterande arbetslivserfarenhet inom ämnesområdet. Du kommer ingå i ett föreläsarteam på vår utbildning Sakkunnig av tillgänglighet och bidra till att förbereda våra kursdeltagare inför tentamen och deras väg till personcertifiering. Approvus erbjuder en tredagars utbildning två till tre gånger per år. Utbildningen syftar till att ge kursdeltagarna de bästa förutsättningarna för att klara de tentamina som krävs för en certifiering av sakkunniga av tillgänglighet. Din uppgift blir att tillsammans med någon av våra föreläsare förmedla dels vad föreskrifterna säger om tillgänglighet, dels den praktiska tillämpningen av regelverket inom området. Du får också möjlighet att föreläsa vid våra företagsanpassade utbildningar inom ämnesområdet. Återkommande kunder är bl. a. arkitektkontor, fastighetsförvaltare, bostadsbolag och kommuner.

men

Vill du jobba med oss?

Vi är intresserade av att ständigt utöka vårt nätverk av externa konsulter som kan hjälpa oss i olika typer av uppdrag, allt ifrån konsulttjänster ute i fält inom bygg- och anläggningsbranschen till att utveckla vår utbildningsverksamhet och föreläsa på kurser i Approvus regi. För rätt person vid rätt tillfälle finns också möjlighet till anställning med uppdrag i något av våra två bolag. Välkommen att höra av dig till oss!

signature

Några av våra populära kursledare

Annika Andersson, White arkitekter 

Dennis Andersson, Accent VVS-konsult Byggjuridik AB

Roger Anneling, Anneling Tobin Consult AB

Katarina Brofalk, JKB Projektutveckling AB

Anders Grimmer, Byggnadskvalitet AB

Marcus Gunnarsson Skoog, Gunnarsson Skoog Consulting AB

Reinhold Larsson, Energy Concept in Sweden AB

033-340 16 00

033-340 16 00

Telefon

info@approvus.se

info@approvus.se

E-post