Image

Kontrollansvariga och Sakkunniga enligt PBL

Utbildningar inför certifiering för kontrollansvariga och sakkunniga


Som enda utbildningsföretag kan vi erbjuda förberedande utbildningar inför certifiering inom samtliga sakkunnigområden enligt PBL samt för kontrollansvariga. Till oss kan du vända dig oavsett om du står inför en förstagångsansökan eller att ditt certifikats giltighetstid är på väg att löpa ut och du behöver uppdatera dina kunskaper inför en förnyelseansökan. Tid för tentamen ingår i våra utbildningar alternativt så hjälper vi dig med att boka separat skrivningstillfälle vid annat tillfälle om du hellre önskar det. För mer information om respektive certifieringsutbildning, klicka på kursrubrikerna nedan.

Vill du förkovra dig ytterligare inom ett närliggande ämnesområde är du välkommen till någon av våra vidare- och fördjupningsutbildningar och Approvus Inspirationsdag. Klicka på kursrubrikerna här nedan till höger för att läsa mer. 

Vidareutbildningar för KA och sakkunniga

För dig som vill få mer kunskap, fördjupning och inspiration kan vi erbjuda ytterligare ett antal utbildningar. 

Anpassad utbildning efter era behov

Är ni många på ert företag som har liknande behov av utbildning? Vi sätter ihop företagsanpassade utbildningar som kan genomföras på plats hos er. Låter det lockande är det bara att ni hör av er till oss med en förfrågan och beskrivning av ert utbildningsbehov. Vi ser fram mot att kunna få hjälpa er med utbildning. Välkommmen att kontakta oss för offert.

men

Liten med muskler!

Vi är det lilla företaget men stora på kunskapsförmedling. För oss och våra föreläsare är det självklart att ständigt hålla oss uppdaterade på det senaste inom bygglagstiftningen. Hos oss får du alltid färsk information. Vi vet att utbildning är bra för alla parter och inte minst för din personliga utveckling. Vi tycker om att göra duktiga människor till experter.

En av våra styrkor är området för KA och sakunniga. Just det att vi kan erjbuda samtliga sakkunnigområden enligt PBL för dig som planerar för ny- eller omcertifiering gör oss unika. Välkommen att se hela vårt utbud av utbildningar. 

signature
033-340 16 00

033-340 16 00

Telefon

info@approvus.se

info@approvus.se

E-post