approvus_idagarna_logo.png

God ventilation
av byggnader

Är det svårt att ge förbättringsförslag vid besiktning? 

 

11 SEPTEMBER 2018, kl 09.00 - 15.30

STOCKHOLM, SCANDIC KUNGENS KURVA

Mingla, lyssna, fråga, utbyt erfarenheter, träffa kollegor i branschen ... en oslagbar kombination anser vi. Välkommen till en dag fylld med kompetensutveckling och erfarenhetsutbyten som inspiration för dig som arbetar med ventilation av byggnader.

Vi kommer behandla frågor som är lika angeläga för dagens såväl som för framtidens byggnationer. Dagen kommer att bjuda på föreläsningar och frågestunder inom aktuella och viktiga områden som berör energieffektivisering, OVK besiktningar och protokoll, samverkan mellan ventilationssystem och byggnad, med mera. Våra duktiga föredragshållare delar med sig av sin kunskap och du är välkommen att bidra med din erfarenhet.

info@approvus.se

info@approvus.se

E-mail Approvus

 033-340 16 00

033-340 16 00

Telefonnummer Approvus

Approvus i sociala medier

fb_ikon_approvus.jpg
linkedin_ikon_approvus.jpg

Hur bra fungerar ventilationssystemen egentligen?

Image

Energieffektivisering kontra god ventilation. Hör Anders Tennerhed, konsult och utbildare från ECiS med många års erfarenhet av ventilationsmätteknik, berätta om funktionaliteten hos dagens ventilationssystem.

Image

Hur god är samverkan mellan ventilationssystem och byggnad och finns det risker med FTX-system? Vår innemiljöexpert Lars Tobin, Anneling Tobin Consult AB, reder ut frågeställningarna.

Image

Hur ser ett bra och tydligt OVK protokoll ut och hur redovisar du energieffektiviseringsförslag på bästa och smidigast sätt? Dennis Andersson från Accent VVS-konsult Byggjuridik AB med en bakgrund som VVS-ingenjör och byggjurist, ledsagar dig och ger exempel.

Image

Vilket filter funkar bäst för en optimal innemiljö och hur påverkar utemiljön val av filterklass? Thomas Carlsson, TCQ Consulting AB, vår expert på den nya standarden om klassning av luftfilter, berättar och reder ut begreppen.

Inspiration till framgångsrika förslag för energieffektivisering

Vi på Approvus har mångårig erfarenhet av bygg- och fastighetsbranschen. Genom våra samarbetspartners förstärks vår samlade kompetens än mer och tillsammans utgör vi ett starkt team av duktiga föredragshållare och utbildare inom bland annat energi och innemiljö. Under åren har vi genomfört en mängd utbildningar för energiexperter, energikartläggare och funktionskontrollanter och fått förmånen att träffa och lära känna målgruppen. Nu vill vi bjuda in er till vår Inspirationsdag och förse er med intressanta föredrag och frågestunder i syfte att stärka er i er roll som besiktningsmän av ventilationssystem.

image

HÅLL DIG UPPDATERAD OM NÄSTA EVENT!

men

Liten med muskler – det lilla företaget men stora på kunskapsförmedling

För oss och våra föreläsare är det självklart att ständigt hålla oss uppdaterade på det senaste inom bygglagstiftningen. Hos oss får du alltid färsk information. Vi vet att utbildning är bra för alla parter och inte minst för din personliga utveckling. Vi tycker om att göra duktiga människor till experter. Välkommen att se vårt utbud av utbildningar. Se approvus.se för mer information.

signature

Hitta hit

approvus_idagarna_logo.png

arrangeras av

ECiS
Approvus
Anneling Tobin Consult
TCQ Consulting
Accent VVS-Konsult AB